Adana’da “yüksek sesli müzik” kavgası! 3 ölü

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 10:08 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 10:08 am

Adana‘da ‘yüksek sesli müzik’ kavgası kanlı bitti. İki komşusunu pompalı tüfekle öldürüp, intihar etti. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, kahvehane işletmecisi Muhammet Ali Binen, ‘gürültü’ meselesi yüzünden tartıştığı komşuları Tugay Kopal ve Mahir Palamut’u pompalı tüfekle öldürüp, intihar etti. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İKİ TÜFEKLE GELDİ

Mahallede kahvehane işleten Muhammet Ali Binen, birkaç gün önce mekanda yüksek sesli müzik çaldığı gerekçesiyle komşuları Kopal ve Palamut ile tartıştı. Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, taraflar arasında husumet oluştu. Otomobiliyle iş yerinin önüne gelen Binen, aracından iner inmez pompalı av tüfeğiyle fırının önünde duran Palamut’a peş peşe ateş açtı. Yaralanan Palamut yığılırken, silahın kartuşu bittiği için tüfeği yere atıp, araçtan başka bir av tüfeği alan Binen, ateş açmaya devam etti. Fırına giren Binen, bu sefer içeride Kopal’a arka arkaya ateş etti. İki kişiyi vuran Binen, sokakta çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti.

Adana’da feci ölüm! Emniyet kemeri takmayan sürücü camdan dışarı fırladı