Adana’da kırtasiyeciler delgeç için silahlı çatışmaya girdi, ortaya bu görüntüler çıktı

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2022 Salı 11:06 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2022 Salı 1:26 pm

Adana’da geçen ay kırtasiyeciler pompalı tüfek ve tabancayla çatıştı. Dört kişinin yaralandığı kavgada polis tarafından yakalanan S.T, ifadesinde, “Komşu kırtasiyeden gelen bir kişi delgeç istedi. Vermek istemediğim için aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce küfürleşme oldu, durum bu noktaya geldi” dedi. 

Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde iki kırtasiyeci arasında çıkan tartışma tarafların yakınlarının dahil olması ile silahlı çatışmaya döndü.

Birbirlerine pompalı tüfek ve tabancayla ateş eden tarafların çatışması cep telefonu ile kayda alındı. Olayda dört kişi yaralanırken bazı şüpheliler ise kaçtı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DELGEÇTEN POMPALIYA UZANAN ÇATIŞMA

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada kavgaya karışan şüphelilerden birinin kırtasiyeci S.T, olduğunu tespit etti. Şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. S.T, önceki gün polis ekiplerinin D-400 kara yolunda uygulama yaptığını görünce kaçmak istedi. Durumu fark eden ekipler, S.T’yi kısa süreli takip sonunda yakaladı. Gözaltına alınan S.T’nin emniyetteki ifadesinde, “Komşu kırtasiyeden gelen bir kişi delgeç istedi. Vermek istemediğim için aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce küfürleşme oldu. Durum bu noktaya geldi” dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.T, tutuklandı.

Katil ile azmettirici cinayet sonrası aynı dolmuşta!