Hamile kediyi parçalatan çocuklar: ‘Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim’

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2019 Perşembe 11:05 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2019 Cuma 11:18 am

Kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y., basın mensuplarının “Kedi öldü, hiç mi üzülmedin?” sorusu üzerine “Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim” yanıtını verdi.

Adana’da ‘Çıtır’ isimli hamile kediyi sokakta yakalayıp pitbullun ağzına atan ve parçalanmasını izleyen üç çocuk ifade verdi. Çocukların “Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim”, “Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz” şeklindeki ifadeleri tepki çekti.

Canilik! Hamile kediyi pitbullun önüne atıp parçalattılar

Gözaltına alınan 3 çocuk adliyeye sevk edildi.

Kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y., basın mensuplarının “Kedi öldü, hiç mi üzülmedin?” sorusu üzerine “Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim” yanıtını verdi. Çocuklardan bir diğeri ise görüntülendiklerini fark edince “Çekin alem yakışıklı görsün” dedi.

Ardından A.Y.’nin “Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz” ifadesi tepkilere neden oldu.

PITBULL CİNSİ KÖPEK ARANIYOR

Savcının karşısına çıkan çocuklardan A.Y.’nin yüzmek için evden çıktıklarını, bu sırada sokakta pitbull cinsi köpek bulduklarını, onu da yanlarına aldıklarını, bir süre sonra sokakta kediyle karşılaştıklarını, kedinin kendisine saldıracağını düşündüğünü, bu nedenle kediyi tutup köpeğe attığını söylediği öğrenildi.

Diğer 2 çocuğun ise A.Y.’nin kediyi tutup köpeğe attığını, kendilerinin kediyi almaya çalıştığını ancak güçlerinin yetmediğini söylediği öğrenildi. Çocukların daha sonra köpeği bıraktıklarını belirttiği öğrenildi. Şimdi her yerde pitbull cinsi köpek aranıyor.