Adana’da aile katliamı! Hem eşini hem annesini vurdu

Yayın tarihi: 26 Kasım 2023 Pazar 3:25 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2023 Pazar 3:25 pm

Adana’da bir kişi, eşini ve annesini tabancayla başından vurdu. Karısı olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı.

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.K. (40) evinin yanındaki evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın (54) yanına gitti. N.K. ile annesi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı.

Tartışma seslerini duyan N.K.’nın karısı Halime Kaya da (44) kayınvalidesinin evine gitti. Tartışma kısa sürede büyürken N.K. tabanca ile annesini ve eşini başından vurdu. İki kadın da kanlar içerisinde yere yığılırken N.K. olay yerinden kaçtı.

Komşularının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Halime Kaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken ağır yaralı Fahriye Kaya da Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Başından vurulan Fahriye Kaya’nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Halime Kaya’nın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Cinayet Büro Amirliğine ekipleri ise, şüpheli N.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Mardin’de kadın cinayeti! Polis sevgili gözaltında

Kaynak: İHA