Adana’da 15 kişi, kadın işletmecinin iş yerine saldırdı! Sebebi ‘boşanma’ çıktı

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 10:32 am - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 10:32 am

Adana’da bir araya gelen 15 kişilik grup, yakınlarının boşanmasına neden olduğunu öne sürdükleri Seda Y.’ye (33) ait yöresel yiyeceklerin satıldığı dükkanına taş ve sandalye ile saldırdı.

Olay, Adana’nın merkez Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi’nde meydana geldi.

Aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişilik grup, Seda Y.’nin işlettiği yöresel yiyeceklerin satıldığı gözleme dükkanının önüne geldi. Yakınlarının boşanmasına neden olduğunu iddia ettikleri Seda Y.’nin dışarı çıkmasını isteyen kalabalık, önce hakaret etmeye başladı.

Seda Y., iş yerinin kapısını kapatıp, kendisini korumaya çalışınca kalabalıktaki bazı kişiler parke taşı ve sandalyeleri dükkana atarak saldırıda bulundu. İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde gruptaki bazı kişilerin saldırıyı engellemeye çalıştığı da görüldü.

Seda Y.’nin durumu polise bildirmesinin ardından kalabalık bölgeden uzaklaştı. Seda Y.’nin polis merkezine giderek ismi öğrenilemeyen kişiler hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul’da iş yerine patlayıcı maddeyle saldırı! 1 yaralı

Adana’da bir araya gelen 15 kişilik grup, yakınlarının boşanmasına neden olduğunu öne sürdükleri Seda Y.'ye (33) ait yöresel yiyeceklerin satıldığı dükkanına taş ve sandalye ile saldırdı.

 

Kaynak: DHA