Adana Demirspor Trabzonspor maçında skandal hata! Yaşar Kemal Uğurlu oyuncuları geri çağırdı

Yayın tarihi: 23 Nisan 2022 Cumartesi 11:50 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2022 Cumartesi 11:50 pm

Adana Demirspor Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu çok konuşulacak bir harekete imza attı. İlk yarıyı erken bitiren Uğurlu futbolcuları geri çağırdı.

Süper Lig’in 34. haftasında Adana Demirspor’un Trabzonspor’u ağırladığı maçın ilk yarısında ilginç anlar yaşandı… Bordo mavililerin 2-0 önde kapattığı ilk yarıda verdiği kararlarla tartışma yaratan hakem Yaşar Kemal Uğurlu çok konuşulacak bir harekete imza attı.

2 DAKİKA DAHA OLDUĞUNU FARK ETTİ

Penaltı tekrarı ve VAR incelemesiyle duran ilk yarının sonuna en az 6 dakika uzatma eklendi. Yaşar Kemal Uğurlu 45+4’te düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitirdi. Herkes şaşkınlık içinde soyunma odasına doğru yönelirken hatasını fark eden Uğurlu oyuncuları geri çağırdı ve 2 dakika daha oynanması gerektiğini işaret etti.

Oldukça aksiyonlu geçen maçın ilk yarısında yaşandı o anlar yayıncı kuruluşun objektiflerine de dakika dakika yansıdı. Her iki takım futbolcuları da sahaya dönerek 2 dakika daha mücadele etti. Yaşar Kemal Uğurlu uzatma süresi tamamlanınca düdüğünü bir kez daha çalarak ilk yarıyı bitirdi.