“Adalı cinayetini aydınlatmak için  somut adım atacak mısınız?”

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 3:35 pm - Güncelleme: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 3:36 pm

Bu Memleket Bizim Platformu, Kutlu Adalı’nın ölümünün aydınlatılması için basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Kutlu Adalı cinayetinin aydınlığa kavuşturulması için somut adımları atarak, gerekenleri yapacak mısınız?” diye soruldu.

Bu Memleket Bizim Platformu, organize suç lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından bugün saat 10.00’da Cumhurbaşkanlığı önünde Kutlu Adalı cinayetine dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

“ZAMANA MI HAVALE EDECEKSİNİZ?”

Bu Memleket Bizim Platformu adına açıklamayı, Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa İlçe Başkanı Doğa Yalçın okudu. Açıklamada, kamuoyuna yansıyan iddia ve itiraflarla birlikte ülkedeki faili meçhullerin de perdesinin aralandığı savunularak, toplumun suçluları bildiği belirtildi. “Önemli olan Sayın Tatar başta olmak üzere hükümet ile ilgili kurumların ne yapacağıdır. Cinayetin aydınlığa kavuşturulması için somut adım atarak gerekenleri yapacak mısınız? Yoksa süreci yine zamana mı havale edeceksiniz?” diye sorulan açıklamada, Platformun Kıbrıs Türk toplumu adına konunun takipçisi olacağı vurgulandı.