Acun Ilıcalı’yı eleştirdiği için saldırıya uğrayan taraftar TELE1’e konuştu: Şikayetçi olacağım

Yayın tarihi: 8 Haziran 2024 Cumartesi 10:07 pm - Güncelleme: 8 Haziran 2024 Cumartesi 10:09 pm

Array

Özel Haber: Egehan Erkün

Fenerbahçe’nin seçimli olağan genel kurulunda, geçmişte “Fatih Terim-Jose Mourinho” sorusuna “Fatih Terim” yanıtını veren Acun Ilıcalı bir kongre üyesi tarafından protesto edildi. Ilıcalı’ya kürsüdeyken bağırarak aynı soruyu yönelten taraftar, çevresindeki kongre üyelerinin sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı. Kongre üyesi, yaşadıklarını TELE1’e anlattı.

Acun Ilıcalı’nın, geçmişte katıldığı bir programda “Jose Mourinho mu, Fatih Terim mi” sorusuna “Uzak ara Fatih Terim” yanıtını vermesini eleştiren bir taraftar, Ilıcalı’ya kürsüde konuştuğu sırada “Fatih Terim mi Jose Mourinho mu” diye seslendi.

Ilıcalı’ya gösterdiği tepki nedeniyle bazı kongre üyelerinin sözlü ve fiziksel saldırısına maruz kalan taraftar TELE1’den Egehan Erkün’e konuştu.

Eleştirisi karşısında gördüğü tepkiyi kınayan kongre üyesi, şu ifadeleri kullandı:

“İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMUYOR”

-Demokratik bir seçim olacağı söylenmişti ama Türkiye’de demokratik herhangi bir şey olmuyor sanırım. Klasik, fanatik tribünler var. İnsanlar aynı takımda olmasına rağmen birbirlerine saygı duymuyor. Herkes çıkıp aynı şeyi konuşuyor. Saçma sapan bir romantizm var etrafta. Doğru bulmuyorum, daha modern, anlaşılır bir seçim olabilirdi.

“BENİM İÇİN İSİMLER ÖNEMSİZ”

-Benim için Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı önemsiz isimler. Ben Fenerbahçe’yle aynı görüşü paylaşıyorum.

“ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”

-(Acun Ilıcalı eleştirisi hakkında) Klasik Türk futbolu işte. Anlayışsız, saygısız insanlar. Kendisinin yorumuydu, ben de bağırarak söyledim. “Fatih Terim mi, Jose Mourinho mu” sorusunu sordum. Haliyle cevap veremedi. Demesini istedim diyemedi. Ama burada tepki göstermekten çekinmediler. Fiziksel bir müdahale oldu. Fiziksel şiddete maruz kaldım diyemem. Ama bana vurduğunu düşünen bir adam vardı, onu da şikayet edeceğim zaten.

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı, Fenerbahçe seçim, Fenerbahçe kongre, Acun Ilıcalı protesto

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurulda, geçmişte “Fatih Terim-Jose Mourinho” sorusuna “Fatih Terim” yanıtını veren Acun Ilıcalı bir kongre üyesi tarafından protesto edildi. Ilıcalı’ya kürsüdeyken bağırarak aynı soruyu yönelten taraftar, çevresindeki kongre üyelerinin sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı. Taraftar, yaşadığı saldırıyı TELE1’e anlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ