Acun Ilıcalı’ya kötü haber

Yayın tarihi: 2 Nisan 2021 Cuma 10:46 am - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 10:46 am

Kaan Tangöze’nin Acun Ilıcalı’ya ait MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine açtığı davada bilirkişi raporu geldi. Raporda Tangöze haklı bulunurken, Acun Ilıcalı’nın 165 bin TL değerinde tazminat ödemesi gerektiği belirtildi. Davalı avukatları bilirkişi raporuna itiraz edince, ek rapor alınması için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Müzik grubu Duman’ın solisti Kaan Tangöze, 10 eserinin ‘O Ses Türkiye’ ve ‘O Ses Türkiye Çocuklar’ adlı şarkı yarışmasında izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine 10 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları yer aldı. Hakim, bilirkişi raporunun mahkemeye ulaştığını açıkladı. Davaya ilişkin bilirkişi raporunda izinsiz kullanımdan dolayı tazminat tutarının yükseltilerek Tangöze’ye 165 bin TL ödenmesi gerektiği vurgulandı. Davacı Tangöze’nin avukatı Eylem Akkayalı bilirkişi raporunun da dikkate alınarak, davanın karara bağlanmasını talep etti.

İTİRAZ ETTİLER

Davalı avukatlarından Esra Güçbilmez, Tangöze’nin haklı bulunduğu bilirkişi raporuna itiraz ederek “Rapora karşı itiraz ediyoruz. Raporda belirlenen ücret, emsal raporlarda görüleceği üzere fahiş düzeyde belirlenmiştir. Yeni bir rapor alınmasını talep ediyoruz.” dedi.

Davalı avukatın yeni bilirkişi raporunun alınması talebini reddeden mahkeme, ek bilirkişi raporu alınması için duruşmayı erteledi.

Acun Ilıcalı’ya suç duyurusu!