Acun Ilıcalı’nın acı günü!

Yayın tarihi: 6 Şubat 2020 Perşembe 10:37 am - Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe 4:25 pm

Acun Ilıcalı’nın yengesi Olcay Ilıcalı tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. Olcay Ilıcalı, Acun Ilıcalı’nın amcası Gürbüz Ilıcalı’yla evliydi. Cenaze namazına katılamayan Acun Ilıcalı cenazeye çelenk gönderdi.

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ve ailesi acı bir haberle sarsıldı. Ilıcalı’nın Kocaeli’de yaşayan amcası Gürbüz Ilıcalı’nın eşi Olcay Ilıcalı (79), 2 Şubat Pazar günü zatürre hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Olcay Ilıcalı bu sabah hayatını kaybetti.

ACUN ILICALI CENAZEYE KATILMADI

Kocaeli Huzurevi Derneği Başkanlığı görevini yürüttüğü ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Olcay Ilıcalı, İzmit Fevziye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Olcay Ilıcalı’nın eşi Gürbüz Ilıcalı, çocukları Melek Ilıcalı Başbuğ, Buket Ilıcalı Soytürk ve Bülent Ilıcalı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, siyasi parti ve STK temsilcileri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Acun Ilıcalı ise cenaze namazına katılamazken çelenk gönderdi. Helallik alınmasının ardından Olcay Ilıcalı’nın cenazesi, Körfez Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.