Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a 10 milyon TL’lik tazminat davası

Yayın tarihi: 6 Haziran 2024 Perşembe 3:11 pm - Güncelleme: 6 Haziran 2024 Perşembe 3:11 pm

Fenerbahçe’de Ali Koç‘un listesindeki Acun Ilıcalı, iddia ve hakaretleri nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunarak 10 milyon liralık tazminat davası açtı.

Fenerbahçe’nin başkanlık yarışı son hızıyla devam ederken Ali Koç’un listesindeki Acun Ilıcalı ile başkan adayı Aziz Yıldırım arasındaki polemik büyüdü.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, önce Enver Aysever’in YouTube yayınında, daha sonra da Fenerbahçe Kongre üyeleriyle buluşmasında Ilıcalı’yı hedef aldı. Acun Ilıcalı’nın TV 100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programında yaptığı açıklamalara cevap veren Aziz Yıldırım, “Acun kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra’da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra’da değil Roma’da görüştüm. Gerizekalı Acun” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı açıkladı! Mario Branco’dan Aziz Yıldırım kararı

Daha sonrasında FETÖ bağlantılı kişilere pasaport ve oturma izni sağladığını iddia eden Yıldırım, “2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum,” ifadelerini kullandı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Acun Ilıcalı bu iddiaların ardından harekete geçti. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Ilıcalı asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

Fenerbahçe, Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın kesinleşen yönetim kurulu listelerini açıkladı

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a: Ya iyi tanıyamadım ya da çok değişti

Kaynak: HABER MERKEZİ