Acun Ilıcalı Somer Şef sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 14 Haziran 2023 Çarşamba 3:39 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2023 Perşembe 9:34 am

Acun Ilıcalı, Masterchef’in tanıtım filminde yer almayan Somer Sivrioğlu ile ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, “Şef Avusturalya’da olduğu için sadece ilk bölümde yer almıyor. Sonrasında tabi ki dönecek. Somer şefimizi özledik kollarımızı açtık bekliyoruz” dedi.

Televizyon yapımcısı ve TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, Masterchef’in sevilen şefi Somer Sivrioğlu’nun programa devam edip etmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

ILICALI’DAN AÇIKLAMA

Somer Sivrioğlu’nun programın yedinci sezon tanıtımında yer almaması dikkat çekmişti. Somer Şef’in MasterChef’ten ayrıldığı ve Sidney’deki restoranında çalışmalarına devam edeceği öne sürülmüştü. Ilıcalı söz konusu iddiaları yalanladı.

Somer Sivrioğlu’ndan ‘MasterChef’ açıklaması: ‘Evimdeyim…’

“KOLLARIMIZI AÇTIK BEKLİYORUZ”

Odatv’ye konuşan Ilıcalı, “Somer şefim Avusturalya’da biliyorsunuz. Yazın şeflerimize bir ay da olsun ara verebilmek adına çekimleri öne çekmek zorundayız. Yaz sıcağında yani bütün yaz şeflerimin çalışmasını istemiyorum. O izni verebilmek içinde çekimleri öne çekmek zorunda kaldık. O sırada Somer şef Avusturalya’da olduğu için sadece ilk bölümde yer almıyor. Sonrasında tabi ki dönecek. Somer şefimizi özledik kollarımızı açtık bekliyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı bir futbol kulübü daha satın aldı