Acun Ilıcalı şikayet etti, Aziz Yıldırım ifade verdi

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 Salı 2:14 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2024 Salı 2:27 pm

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı‘nın şikayeti üzerine ‘şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Haziran 2024 tarihinde yaptığı bir açıklamadaki ifadeleri gerekçesiyle Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

Burada ‘şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifade veren Yıldırım, ifade işlemlerinin ardından bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

YILDIRIM ILICALI’YI FETÖ’CÜLÜKLE SUÇLAMIŞTI

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkında “Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş” suçlamasında bulunmuştu. Yıldırım, şunları söylemişti:

“2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar’a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum.”

Fenerbahçe’de En-Nesyri için imza töreni! Acun Ilıcalı: Kafayı ciddi derecede taktık

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine ‘şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

Kaynak: İHA