Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jürilerini açıkladı: Hadise yok

Yayın tarihi: 15 Eylül 2021 Çarşamba 12:53 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2021 Çarşamba 12:53 pm

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin yeni sezon jürisinde Hadise’nin olmayacağını açıkladı. Ilıcalı, “Ebru Gündeş’le anlaştık, Jüride Beyaz olacak, Oğuzhan Koç’la konuşuyoruz” dedi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Acun Ilıcalı, TV8’de yayınlanan ‘Müge ile Gülşen’le 2. Sayfa’da  O Ses Türkiye’nin yeni sezon jürisi için açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, “O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye’ye” dedi.

Konuyla ilgili ‘Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’a da açıklama yapan Ilıcalı, Hadise’nin artık O Ses Türkiye’de olmayacağını belirterek “Hadise’nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise’yi O Ses Rap’te göreceğiz” dedi.

Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisiyle ilgili gelen soruya ise, “Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise’yi O Ses Rap’te düşünüyoruz. Hadise’nin O Ses Türkiye’deki yerine bir isim düşünüyoruz… O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik” yanıtını verdi.