Ölümden dönen Acun Ilıcalı’dan kaza sonrası açıklama

Yayın tarihi: 13 Ekim 2019 Pazar 9:25 am - Güncelleme: 13 Ekim 2019 Pazar 12:59 pm

Acun Ilıcalı, dün gece trafik kazası geçirmişti. Otomobiliyle bariyerlere çarpa Ilıcalı, o kötü kazadan sağ çıktıktan sonra sağlık durumu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, dün gece ölümden döndü. Trafik kazası geçiren ve otomobiliyle bariyerlere çarpan Ilıcalı, kazadan yara almadan kurtuldu.

Hürriyet’in haberine göre, Acun Ilıcalı’nın içinde bulunduğu araç, önceki gün O-6 otobanında seyir halindeyken arka lastiğin parçalanması sonucu kontrolünü kaybetti.

Ilıcalı, bariyerlere çarparak duran araçtan yara almadan kurtuldu.

Ölümden dönen Acun Ilıcalı’dan kaza sonrası ilk açıklama

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, dün gece geçirdiği korkunç kazanın ardından sosyal medya hesabından “Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler” paylaşımını yaptı.

“Sağlık durumum çok iyi”

Ünlü televizyoncu, bariyerlere çarparak duran ve paramparça olan araçtan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından Ilıcalı’ya “geçmiş olsun” mesajları yağdı.

Ilıcalı ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler” ifadelerini kullandı.