Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor’da iki isim diskalifiye oldu

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 11:55 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 11:55 am

TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan Survivor All Star 2022’de iki yarışmacı sakatlık nedeniyle programdan ayrılmak zorunda kaldı. Kararı yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor All Star 2022’de yarışan Parviz’in ardından bir kişi da sakatlık yaşayarak adaya veda etmek zorunda kaldı. Merve Aydın, Survivor All Star 2022’de dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda sakatlık yaşadı.

Merve parkurda yarıştığı sırada aşil tendonunun koptuğu söyleyerek kendisini yere bıraktı. Merve Aydın’ın kendisini yere bırakması sonrası Survivor yarışma programının doktoru Serhad Ömercikoğlu, Merve’ye ilk müdahalesini yaptı. Merve Aydın daha sonra ise hastaneye kaldırıldı.

MERVE’NİN DURUMUNU ACUN ILICALI AÇIKLADI

Merve Aydın’ın durumunu ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Merve’nin ciddi bir sakatlık yaşadığını söyleyen Ilıcalı, “Kendisiyle uzun bir süre görüştüm ve çok talihsiz bir olay yaşandı. Sakatlık belasının Survivor’da bazen yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve’ye bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum” ifadelerini kullandı.

“MERVE ŞU AN İYİ BİR NOKTADA”

Ilıcalı, konuşmasının devamında ise “Gözyaşlarıyla başlayan bir konuşmanın sonunda Merve’yi bıraktığım nokta iyi bir nokta. Ancak Merve’nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan ve sağlığımızdan daha önemlisi yok. Ortopedik sakatlıklar bir süre sonra geçiyor ve normal hayatına devam ediyor. Sevgili Merve’nin Survivor macerası sona erdi. Bir mucize bekliyorduk ama olmadı. Yapılan kontrollerde devam etme şansı olmadığı net olarak gözüküyor” ifadelerine yer verdi.

PARVİZ DE ADAYA VEDA ETTİ

Ilıcalı, “Sağlık ekibimiz aşilinde sorun olan Parviz’le ilgili kesin kararı verdi. Biz bu sabah bunun şokunu yaşarken Merve olayıyla sarsıldık. Aldığımız kesin bilgiye göre Parviz, Survivor’a devam edemeyecek” dedi. Parviz Abdullayev de Survivor’da çıktığı bir oyunda sakatlık geçirmişti.

Survivor Nisa’dan Barış’a: Kadınları döven adam kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor