Açlık sınırı altında kalan asgari ücret zammını halay çekerek kutladılar!

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 8:20 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 8:20 pm

Kur Korumalı Mevduat Sistemiyle dolar kurunun düşmesini halay çekerek kutlandığı Şanlıurfa’da, bu kez de açlık sınırının altında kalan asgari ücrete gelen zam için düzenlenen moral gecesinde halay çekildi.

Kur Korumalı Mevduat sisteminin uygulanmaya başlamasının ardından dolardaki düşüşü davul-zurna eşliğinde halay çekerek kutlayan Şanlıurfa’da, bu kez de bir tekstil fabrikasında düzenlenen moral motivasyon geçesinde, asgari ücretin 5 bin 500 TL’ye yükselmesi halaylarla kutlandı.

Fabrika çalışanları asgari ücretteki yükselişi, patronları ve Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Osman Oktay’ın da katıldığı etkinlikte kutladı. Fabrika çalışanları, geceye ilişkin fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Şanlıurfa OSB resmi sosyal medya hesabından da geceye ilişkin fotoğraflar, “Firma ortakları, çalışanlarına moral motivasyon gecesi düzenleyerek, aynı zamanda asgari ücrete gelen zammı birlikte kutladı” yorumuyla yayınlandı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi asgari ücret kutlamalarını sosyal medya hesabından, “Decent Moda firma ortakları Mustafa Akyüz ve Metin Yalçınkaya, çalışanlarına moral ve motivasyon gecesi düzenleyerek aynı zamanda asgari ücrete gelen zammı birlikte kutladılar” sözleriyle paylaştı.

Malatya ve Urfa’da esnaf ‘doların düşmesini’ davullu zurnalı halay çekerek, dolar yakarak kutladı