ABD’ye taşınan Eylül Öztürk evine Atatürk posteri astı! “Komşularım daha iyi tanısın istedim”

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 3:27 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 3:31 pm

Türkiye’den ABD’ye taşınan iş insanı ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, komşularının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ü tanıması için evinin bir köşesini Atatürk’e ayırdı. Öztürk, bahçesine Atatürk’ün fotoğrafının ve ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözünün yer aldığı bir poster astı.

Kozmetik şirketi sahibi ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, işini büyütmek için bir süre önce ABD’ye taşınma kararı almıştı. Instagram hesabında 3 buçuk milyon takipçisi bulunan Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir paylaşım yaptı.

Öztürk, evinin bahçesine Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini astı. Posterde Atatürk’ün fotoğrafı ve ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ sözünün İngilizce çevirisi yer aldı. Öztürk, posteri komşularının Atatürk’ü daha iyi tanıması için astığını söyledi.

“KOMŞULARIM DAHA İYİ TANISIN İSTEDİM”

Çocuklarıyla poster önünde poz veren Öztürk, “Komşularımın daha yakından tanıması gereken bir kahraman var. ‘Yurtta barış, cihanda barış’ sözünü herkese duyurmak istedim. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Fener alayları, gece yürüyüşleri… Türkiye zaferini coşkuyla kutladı