Abdurrahman Dilipak: Virüs yok, bunlar yeni bir katliama hazırlanıyorlar

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2020 Perşembe 11:54 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2020 Perşembe 11:54 pm

Canlı yayında yeni tip koronavirüse ilişkin konuşan Abdurrahman Dilipak, “Virüs yok, yeni bir dünya kuruluyor. Bunlar yeni bir katliama hazırlanıyorlar” dedi. Dilipak, moderatörün ‘Tedbir alıyor musunuz?’ sorusuna “Ben 45 gündür evden çıkmadım, kenevir kullanıyorum” cevabını verdi.

Habertürk TV’de yayınlanan “Nedir, ne değildir?” programına konuk olan Abdurrahman Dilipak, koronavirüs hakkında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

Dilipak, “Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 geniyle oynanmış bir ajan. Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı bahanesiyle kısırlaştırma” dedi. Dilipak, koronavirüs salgınıyla ilgili 3 yıldır 7 makalesi olduğunu söyleyerek “Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam. Bu biyolojik savaş” bilgisinin kendisine başka bir kaynaktan geldiğini açıkladı.

Dilipak, moderatör Mehmet Akif Ersoy’un ‘Tedbir alıyor musunuz?’ sorusuna ‘Kenevir kullanıyorum. Daha çok bitkisel ilaçlarla kendimi korumaya çalışıyorum’ dedi.

Dilipak’ın açıklamaları şöyle:

“Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 geniyle oynanmış bir ajan, mikrop da değil. 3 yıldır 7 ayrı makalem var bu konuda. Çin ya da Hindistan’da başlayacak bir biyolojik savaşın mikrobunun hikayesini anlatıyorum. Bu bilgi de bana başka bir kaynaktan geldi “Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam.”

“İKİNCİ ŞOK AŞI BAHANESİYLE KISIRLAŞTIRMA”

“Bu biyolojik savaş, bir korku pandemisi üretilecek” şeklinde… Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı bahanesiyle kısırlaştırma…”

“PLANLANAN BİR SALGIN”

“Bill Gates, Elon Musk ve Huawei bu senaryonun büyük aktörleri. Ben salgın yok demiyorum, planlanan bir salgın. Yeni bir dünya kuruluyor, yeni bir katliama hazırlanıyorlar.”