Abdurrahim Albayrak intihar girişimini engelledi! “Köprü burada, halledemezsen yine gelirsin”

Yayın tarihi: 1 Kasım 2023 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 10:05 am

15 Temmuz Şehitler Köprüsü‘nün demirlerine çıkan bir kişiye denk gelen Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, ikna ederek intihardan vazgeçirdi. Albayrak’ın ikna etmek için söylediği sözler dikkat çekti.

İş insanı ve eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna etti.

İşini kaybettiği için köprüye çıktığı iddia edilen vatandaşa çevredekiler “Daha başka iş bulursun, daha iyisini bulursun, gel bu tarafa” çağrısında bulunurken o esnada köprüden geçen Abdurrahim Albayrak arabasını kenara çekti ve vatandaşa yaklaşarak, “Sen beni tanıyorsun değil mi? Abdurrahim Albayrak ben, Galatasaraylı. Gel buraya. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Allah büyüktür. Bak araba orada, yanıma alacağım seni. Hadi gel” dedi.

Bunun üzerine intihardan vazgeçen vatandaş köprünün diğer tarafına geçti. Abdurrahim Albayrak da ağlayan vatandaşa sarılarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

“HALLEDEMEZSEN KÖPRÜ YİNE BURADA”

Albayrak’ın vatandaşı ikna edebilmek adına gayret gösterdiği anlarda yanındaki başka bir kişi “Sorununu halledemezsen köprü yine burada, gelirsin” ifadelerini kullandı.

Albayrak’la tanışıklığı olup olmadığı bilinmeyen şahsın sözleri, görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi.