Abdüllatif Şener’den anneannesini öldüren oğlu hakkında açıklama! Olay anını anlattı

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2024 Perşembe 2:47 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2024 Perşembe 2:49 pm

Haber: Haber Merkezi

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener, oğlu Bedirhan Şener’in anneannesini silahla vurarak öldürmesine ilişkin açıklama yaptı. Şener, olayın nasıl geliştiğini anlattı.

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Maliye Bakanı Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürdü.

Abdüllatif Şener, olayla ilgili sosyal medya hesabından basın açıklaması yaptı. Abdüllatif Şener, yıllarca işsiz kalması sebebiyle oğlunun psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Abdüllatif Şener, “Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaşla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları şahsımla hesaplaşmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O’nun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır” ifadelerini kullandı.

Abdüllatif Şener, olayın yaşandığı geceyi şöyle anlattı:

“Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle birlikte oğlum Bedirhan’ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman O’nda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı.

Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin acısına saygı göstermelerini bekleriz.”

Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener’in oğlu yüksek güvenlikli akıl hastanesine sevk edildi

Kaynak: HABER MERKEZİ