Abdülkadir Selvi’den kendisine canlı bomba diyen MHP’li Yalçın’a: Mahkemede hesaplaşacağım

Yayın tarihi: 12 Haziran 2024 Çarşamba 5:02 pm - Güncelleme: 12 Haziran 2024 Çarşamba 5:02 pm

Abdülkadir Selvi kendisi için ‘canlı bomba’ ifadelerini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a cevap verdi. Selvi, ‘malum şahıs’ dediği Yalçın’ın ifadeleri için, “mahkemelerde hesaplaşacağım” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Halk TV, Sözcü gibi muhalif kanalları hedef aldığı açıklamasında AKP’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi’ye ‘canlı bomba’ benzetmesini yapmıştı. Yalçın, MHP düşmanı olarak nitelendirdiği Selvi için Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdulkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır. Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir. Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlarla birliktedir” demişti.

MHP’li Semih Yalçın, üç kanal ile gazetecileri isim isim hedef gösterdi

Yalçın’ın bu sözlerine Selvi’den yanıt geldi. Selvi, Yalçın’ı daha önce mahkemeye verdiğini belirterek, “Malum şahsın, kendi fıtrat ve tıynetine yakışan hakaret ve tehditleriyle mahkemelerde hesaplaşacağım” dedi.

Selvi’nin açıklamaları şöyle:

“İsmini anmaya değer bulmadığım malum şahsı daha önceki tehdit ve hakaretleri nedeniyle mahkemeye vermiştim. Malum şahsın, kendi fıtrat ve tıynetine yakışan hakaret ve tehditleriyle mahkemelerde hesaplaşacağım. Hiç birine eyvallah etmem. Doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim.”

 

Kaynak: TELE1