Abdülhamit’in torunu, Zaytung’u ciddiye alınca alay konusu oldu!

Yayın tarihi: 24 Kasım 2020 Salı 3:48 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2020 Salı 4:17 pm

Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu, sosyal medyada yaptığı gaflara bir yenisini daha ekledi. Osmanoğlu, Zaytung haberini gerçek sanıp “bu haber yalan” yorumunu yazdı.

Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu, sosyal medyada yaptığı gaflara bir yenisini daha ekledi. Osmanoğlu, Zaytung haberini gerçek sanıp “bu haber yalan” yorumunu yazdı.

Zaytung’un “Pandemi Döneminin Gözde Padişahı Ekranlara Taşınıyor. ”Yayılış: Üçüncü Osman” Yakında TRT’de…” haberini yalanlamak isterken alay konusu olan Osmanoğlu daha önce de “Dolarınız varsa satın, 1 liraya inme durumu var” tweeti ile gündem olmuştu.

Zaytung’un haberi şöyle:

Pandemi döneminde özellikle gençler arasında hayran sayısı hızla artan Osmanlı Padişahı 3. Osman’ın hayatı ekranlara taşınıyor. “Yayılış: Üçüncü Osman” adlı dizinin çekimleri için start verildiğini açıklayan TRT yönetimi, Üçüncü Osman rolü için ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

TRT İçyapımlar Dairesi Genel Müdürü Muzaffer İlancı, “Her dönemin kendi şartlarına ve ruhuna göre öne çıkan farklı tarihi karakterler var. Bu sene de adeta ulu hakan, mekanı cennet Üçüncü Osman’ın yılı oldu desek yanlış olmaz. Özellikle gençlerimiz kendilerinden çok şey buldular” sözleriyle dizinin çıkış noktasını aktardı.

Senaryo yazımı 2 gün süren dizinin aynı zamanda oldukça düşük bir prodüksiyon maliyeti olduğunu işaret eden İlancı, “Daha çok Üçüncü Osman’ın iç dünyasına yoğunlaşan bir yapım. Sarayda sıkılmamak için yaptığı şeyler, arkadaşlarıyla olan sohbetleri, hobileri, yemek yapma tutkusu vs gibi konuları işlenecek. Tahmin edebileceğiniz gibi genelde iç mekan çekimleri var. Dış mekanda da işte saray avlusu falan en fazla.” derken, projenin en geç önümüzdeki hafta hayata geçmiş olacağının da müjdesini verdi.