Abdülhamit Gül: Bunların tek projesi, ‘Tayyip gitsin’

Yayın tarihi: 24 Aralık 2021 Cuma 8:43 pm - Güncelleme: 24 Aralık 2021 Cuma 8:43 pm

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Türkiye’nin temel meselesi bir muhalefet meselesidir. Nasıl bir Türkiye tasavvur ediyorsun kardeşim? Nasıl bir Adana geleceği tasavvur ediyorsun, nasıl bir Türkiye tasavvur ediyorsun? ‘Projen, vizyonun ne?’ dediğinde bunların tek projesi, vizyonu ‘Tayyip Erdoğan gitsin'” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen AKP Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, kente hizmet sunan, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür etti. Bu ülkeye daha fazla hizmet etmeyi düşünen bir siyasi hareket olduklarını aktaran Gül, eser siyasetini bütün vatandaşlara sunmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Gül, “Bu partiyi kapatmak için kapatma davalarıyla, 17-25’lerle, Gezilerle, Kobani olaylarıyla geldiler, yetmedi F-16’larla geldiler. Ne yaparsanız yapın, yedi düvel bir araya gelseniz önümüzü kesemeyeceksiniz, engelleyemeyeceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bu AK davanın, milletin önünü kesemeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Gül şöyle devam etti:

“Vizyonsuz, çapsız bir muhalefet var. Türkiye’nin temel meselesi bir muhalefet meselesidir. Nasıl bir Türkiye tasavvur ediyorsun kardeşim? Nasıl bir Adana geleceği tasavvur ediyorsun, nasıl bir Türkiye tasavvur ediyorsun? ‘Projen, vizyonun ne?’ dediğinde bunların tek projesi, vizyonu ‘Tayyip Erdoğan gitsin’. Bunların tek rüyası, tek hayalleri ‘Tayyip Erdoğan gitsin’. Kusura bakmayın onu rüyanızda görürsünüz. Tayyip Erdoğan yine burada olmaya devam edecek, milletimize hizmet etmeye devam edecek.”

Sihir Erdoğan’ın ekonomi politikasında değilmiş!