ABD’li rock grubu konuyla ilgili konuştu

Yayın tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 11:13 am - Güncelleme: 16 Kasım 2021 Salı 11:13 am

ABD’li rock yıldızı Sophia Urista’nın Florida’daki bir konser esnasında sahnede hayranının suratına idrarını yapması hakkında açıklama yapıldı.

ABD’li rock grubu Brass Against’in solisti Sophia Urista, Florida eyaletindeki Daytona’da düzenlenen Rockville’e Hoş Geldiniz festivalinde sahnede hayranının suratına idrarını yapmış, olay büyük yankı uyandırmıştı. Gelen tepkiler sonrası rock grubu Brass Against’ten açıklama geldi:

“Dün gece Welcome to Rockville’de harika zaman geçirdik. Sophia kendini kaptırdı. Bu, geri kalanımızın beklediği ve şovlarımızda tekrar göreceğiniz bir şey değil. Dün geceyi getirdiğin için teşekkürler Daytona.”

HAYRANININ SURATINA İDRARINI YAPTI

ABD’li rock grubu Brass Against’in solisti Sophia Urista, Florida eyaletindeki Daytona’da düzenlenen Rockville’e Hoş Geldiniz festivalinde sahnede hayranının suratına idrarını yaptı.
New York Post’ta yer alan habere göre Urista, sahnedeyken kalabalığa kendisini rahatlatması gerektiğini söyleyerek “İşemem gerekiyor ve tuvalete gidemiyorum, bundan bir şov çıkarabiliriz” dedi. 36 yaşındaki müzisyen, daha sonra sahneye erkek hayranlarından birini çıkardı ve ondan yere uzanmasını istedi.
Ardından Rage Against the Machine grubunun ‘Wake Up’ parçasını söylediği sırada Urista, hayranının suratına çömelerek idrarını yapmaya başladı. Olayın dünya gündemine bomba gibi düştü. Görüntüleri izleyen bazı kesimlerden tepki gelirken, kimi kesimler de yanlış bir şey olmadığını ifade etti.

SOLİST CEZA ALABİLİR

The Daytona Beach News-Journal’ın haberine göre olay polise intikal etti. Haberde, Urista’nın 1 yıla kadar hapis ya da 1000 dolar para cezasıyla karşı karşıya kalabileceği bildirildi.