ABD’de bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı: Çok sayıda kişi yaralandı

Yayın tarihi: 21 Kasım 2020 Cumartesi 1:54 am - Güncelleme: 21 Kasım 2020 Cumartesi 1:54 am

Amerika Birleşik Devletleri’nde Wisconsin eyaletinde bulunan Mayfair Alışveriş Merkezi’nde silahlı saldırı düzenlendi. Çok sayıda kişinin yaralandığı saldırının faili ise bulunamadı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Wisconsin eyaletine bağlı Wauwatosa’da bulunan Mayfair Alışveriş Merkezi’nde meydana gelen saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

Saldırıya ilişkin ABC News’e konuşan Wauwatosa Belediye Başkanı Dennis McBride, yaralananların hayati tehlikesinin bulunmadığını ve hastaneye kaldırıldıklarını aktardı. McBride, failin kayıplara karıştığını aktarırken olay yerine de çok sayıda polis geldi.

Olaya ilişkin Wauwatosa Polis Departmanı’ndan açıklama geldi. Açıklamada polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturma başlattığı belirken olayı meydana geldiği Mayfair Alışveriş Merkezi’nin de kapatıldığı kaydedildi.

Mayfair Alışveriş Merkezi’nin mülk yönetim şirketi Brookfield Properties yaptığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Misafirlerimizin ve kiracılarımızın bugün bu şiddet olayına maruz kalmaları karşısında üzgün ve öfkeliyiz. Wauwatosa Polis Departmanı’ndaki ortaklarımıza minnettarız ve onlarla işbirliği yapıyoruz.”