ABB’nin personeli tehdit eden daire başkanından ilginç savunma: Arkadaşıma küfrettim

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 6:33 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 6:34 pm

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu’nun bir belediye personeline hakaret edip “Seni işten atıyorum, hanımını da işten atıyorum” dediği video ortaya çıktı. Konuya ilişkin Tele1.com.tr’ye konuşan Tatlısu, “Videoyu çekene değil kendi arkadaşıma küfrediyorum orada” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu’nun bir belediye personeline küfredip işten atmakla tehdit ettiği bir video ortaya çıktı. Tatlısu’nun videoda, önce küfredip ardından “Sen hemen istifa et, hanımın da istifa etsin. Hanımını da işten atıyorum, ikinizi de işten atıyorum” dediği duyuldu. Hemen ardındaki videoda da Tatlısu ile işçi arasında bir tartışma yaşandığı, işçinin “Beni tahrik edemezsiniz” dediği duyuldu.

“TUTANAK VAR”

Konuya ilişkin olarak Tele1.com.tr’ye konuşan Tatlısu, “Bir tutanak var. Belediyenin çıkışında , sekreterimle birlikte çıkarken arkamdan vuruyor. Vurduktan sonra videoyu açmış, ben de başkasına kızıyorum bunu benim başımda niye bela ettin diye. Sonra da şahıs işten atıldı” ifadelerini kullandı.

“KENDİ ARKADAŞIMA KÜFREDİYORUM”

Hanımını da al istifa et sözlerine ilişkin olarak ise, “Bu beyefendiye değil başkasına kızıyorum. Bu çekene değil” dedi.

Saldırıyı ‘yapmadım’ diyerek inkar eden Tatlısu, “Kendi arkadaşıma küfrediyorum orada” dedi.

Tatlısu, “Benim şahsı işten atma yetkim yok” derken telefonda konuştuğu kişilerin değil kendisine omuz atan kişinin işten atıldığını söyledi. Tatlısu, “Size omuz attığı için mi işten attınız?” sorusuna ise, “Benim işten atma yetkim yok” şeklinde yanıt verdi.