AA’nın ‘müsilaj’ haberi: Toprakta verimi artırıyor
8 Haziran 2021 Salı
Uzmanların ‘felaket’, ‘ölü deniz’ dediği müsilajı (deniz salyası) Anadolu Ajansı, “Bu tür maddeler tarımda, toprakta verimi artırma özelliklerine sahip” diye haberleştirdi.
Uzmanlar, Marmara Denizi’nde başlayıp Kuzey Ege ve Karadeniz’e yayılan deniz salyası (müsilaj) için ‘felaket’ ve ‘ölü deniz’ değerlendirmesinde bulunurken, Anadolu Ajansı (AA), Twitter hesabından “Marmara Denizi’ndeki müsilajın ekonomiye kazandırılması için saha çalışması başladı” başlığıyla bir paylaşımda bulundu.
Ajans, 6 Haziran’daki paylaşımında, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mete Yılmaz’ın müsilajla ilgili, “Bu tür maddeler tarımda, toprakta verimi artırma özelliklerine sahip” görüşlerine de yer verdi.
,
TIKLAYIN – Müsilaj dünya basınında: Tarihteki en büyük salgın
TIKLAYIN – Marmara’yı esir alan müsilajla mücadele planı açıklandı
TIKLAYIN – TELE1 müsilajı görüntüledi: Marmara Denizi can çekişiyor
TIKLAYIN – Meclis’te deniz salyası alarmı
TIKLAYIN – ‘Marmara ölüyor, İstanbul kolera salgınına hazır mı?’
TIKLAYIN – Erdoğan: Bir de Karadeniz’den yayılırsa bu bela büyür
Benzer Haberler
Resmi Gazete’deki HSK kararını duyuran 257 habere erişim engeli! TRT ve AA da var
21/06/2022 13:38
‘Müsilaj operasyonunda’ 5 tutuklama
29/05/2022 23:23
CHP’li Özkan: Saray rejimi kokuştuğu için kentlerimiz kötü kokularla boğuşuyor
29/05/2022 22:44
Denizdeki renk değişiminin nedeni ortaya çıktı
27/05/2022 10:15
Müsilaja ultrasonik ses dalgasıyla müdahale
11/05/2022 10:14
‘Müsilaj’ TBMM Genel Kurulunda
27/04/2022 18:47