A32 5G en az dört renkte gelecek

Yayın tarihi: 11 Ocak 2021 Pazartesi 8:32 am - Güncelleme: 10 Ocak 2021 Pazar 11:33 am

Samsung Galaxy A serisinde yer alacak olan yeni telefon Galaxy A32 5G ’nin render görselleri ve bazı donanım özellikleri ortaya çıktı. Bugün sızdırılan ve önceki tasarım sızıntılarını doğrulayan basın resimleri geldi.

Galaxy A32 5G, çapraz olarak ölçüldüğü söylenen bir Infinity-V ekrana sahip olacak. Telefonun plastikten yapılmış arka paneli dörtlü bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Galaxy A32 5G’deki arka kameralar ve flaş, bir ada içinde bir araya getirilmek yerine panele ayrı ayrı yerleştirildi. Bu da telefonun muhtemelen düz yüzeylerde sallanacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A32 5G görüntülendi

Galaxy A32 5G’nin çerçevesinin sol tarafında SIM kart yuvası, sağ tarafında ise parmak izi tarayıcısı bulunan ses seviyesi düğmesi ve güç düğmesi yer alıyor. Daha önce sızdırılmış görüntülerden, A32 5G’nin altında 3,5 mm kulaklık jakı ile birleştirilmiş bir USB-C bağlantı noktası olduğunu biliyoruz. Galaxy A32 5G MediaTek Dimensity 720 yonga seti ile birlikte gelecek.  USB-C, 15W hızlı şarj desteği, 4 GB Ram bellek, 3.5mm jak girişi, parmak izi sensörü ve 5G gibi birçok özellik ile birlikte gelecek olan Galaxy A32, Android 11 işletim sistemi ile yakın bir tarihte de tanıtılmış olacak.

Samsung Galaxy A32 5G’nin ayrıntılı özellikleri tam olarak bilinmiyor. Ancak akıllı telefon birden fazla sertifikaya sahip ve artık resmi renderları çıktığı için Samsung’un en ucuz 5G akıllı telefonunu tanıtması çok uzun sürmemeli.

OnePlus Band 11 Ocak’ta geliyor