A Milli Takım’ın Çekya 11’i belli oldu

Yayın tarihi: 26 Haziran 2024 Çarşamba 9:31 pm - Güncelleme: 26 Haziran 2024 Çarşamba 9:33 pm

EURO 2024’te son grup maçına çıkacak A Milli Takım’ın Çekya maçı ilk 11’i belli oldu. Milliler bir puan alması halinde gruptan ikinci olarak çıkacak.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) A Milli Takım grup ikinciliği için kader maçına çıkıyor. Saat 22.00’de Çekya ile karşılaşacak Milliler’in ilk 11’i belli oldu. TRT 1’de yayınlanacak maçta hafta için Montella kriziyle gündeme gelen Arda Güler ilk 11’de sahada olacak.

ÇEKYA-TÜRKİYE MAÇI İLK 11’LER

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Soucek, Provod, Coufal, David Jurasek, Barak, Chytil, Hlozek

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.

Volkspark’ta oynanacak maçı yönetecek hakemler ise şöyle: Istvan Kovacs, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (Romanya).

MİLLİ TAKIM ÇEKYA’YA KAYBETMEZSE RAKİP AVUSTURYA

Türkiye, Çekya karşısında kazanarak ya da berabere kalarak işi şansa bırakmadan gruptan çıkacaktır. Türkiye gruptan 2. olarak çıkarsa Avusturya’nın rakibi olacak.

MİLLİ TAKIM EN İYİ ÜÇÜNCÜLERDEN OLURSA TEK RAKİP

Türkiye’nin en iyi 3.’lerden biri olması halinde rakibi kesin olarak İspanya olacak. Daha da detaylandırırsak eğer Türkiye grubunu 3. bitirirse, A grubu 3’üncüsü Macaristan ve B grubu 3.’sü Hırvatistan en iyi 3.’ler listesinin dışında kalırsa (büyük ihtimal) Türkiye, kesinlikle İspanya ile eşleşecek.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ