A Haber İBB’yi hedef aldı, Ongun yanıt verdi

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2021 Salı 2:46 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 Salı 2:46 pm

A Haber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait tenis kortu alanının kaldırıldığını iddia etti. İBB Sözcüsü Murat Ongun, A Haber’e yanıt vererek, ” İBB kaynaklarının verimli kullanılmasından rahatsız olduğunuzun farkındayız ama bu platformda daha çok etkinlik göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

İBB, Haliç’in ortasına yüzen bir tenis kortu sahası inşa etmişti. Birçok etkinliğin yapıldığı alandaki spor etkinlikleri tamamlandı. Farklı etkinlikler için kullanılmaya devam edileceği söylenen alanı A Haber hedef aldı.

A Haber, “İBB’ye ‘tenis kortu’ tepkisi: İmamoğlu ailesi için mi yapmıştınız?” haberinde İBB’nin yaptırdığı alanı hedefine aldı. Murat Ongun ise, A Haber’in Twitter hesabından paylaşılan haberi alıntılayarak şunları söyledi:

“Sevgili  @Ahaber, buradaki spor etkinlikleri tamamlandı. Yıllardır çürümeye terk edilmiş platform, şimdi farklı etkinlikler için devamlı kullanılıyor. İBB kaynaklarının verimli kullanılmasından rahatsız olduğunuzun farkındayız ama bu platformda daha çok etkinlik göreceksiniz.”