A Haber gizledi, İYİ Parti paylaştı

Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma 11:24 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 11:16 am

A Haber ve Sabah, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Samsun’da yaptığı esnaf ziyaretinde zor anlar yaşadığına dair haberlerinin arka planını İYİ Parti paylaştı. A Haber görüntüleri kırpmıştı.

 

A Haber ve Sabah’ın “Her şehirde vatandaşın tepkisini alan Akşener’in Samsun’da zor anları: Cumhurbaşkanımızı niçin Netanyahu’ya benzettiniz?” başlığı ile dün verdiği haberin arka planını İYİ Parti resmi Twitter hesabından paylaştı. “A Haber’de izleyemeyenler için bu da videonun devamı… Bilin bakalım zor durumda olan kimmiş? Kimin için yardım istenmiş? Havuzlu Harikalar Kumpanyası’na inat, biz tüm vatandaşlarımızın dertlerini duyurmaya devam ediyoruz” notu ile paylaşılan videoda genç adamın konuşmalarına yer verildi.

Barış Tosun isimli kişinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın zor durumda olduğunu kaydederek İYİ Parti lideri Meral Akşener’den yardım istediği görülüyor.

Bir Kıbrıs gazisinin oğlu olduğunu kaydeden Tosun’un, Kıbrıs, Güneydoğu ve 15 Temmuz gazileri arasında fark olduğunu da belirterek bunun FETÖ oyunu olduğunu düşündüğünü söylediğia görüldü.

Akşener’den Erdoğan’ın kitabına “Mümkün” göndermesi