Vücut geliştirme şampiyonu evini ateşe verdi! İtfaiye balkondan atlamasın diye tazyikli su sıktı

Yayın tarihi: 14 Nisan 2023 Cuma 1:47 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma 1:47 pm

Psikolojik sıkıntıları olduğu öne sürülen vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, evini ateşe verip eşyalarını balkondan attı. İtfaiye, balkondan atlamaya kalkan Genç’i engellemek için tazyikli su sıktı.

İstanbul Avcılar Merkez Mahallesi’nde bir apartmanın dördüncü katında oturan ve psikolojik sıkıntıları olduğu öne sürülen vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, evini ateşe verip eşyaların bir kısmını balkondan aşağı atmaya başladı.

Olayı gören komşuların durumu bildirmesinin ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, kapısı kilitli olduğu için eve giremedi.

KÖPEĞİNİ KURTARMAK İÇİN ATLAMAYA ÇALIŞTI

DHA’nın haberine göre Onur Genç, kucağındaki köpeğiyle balkonda mahsur kaldı. Zaman zaman içeri girmeye çalışan ancak başaramayan Genç, köpeğini kurtarmak için aşağı atmaya çalıştı. Daha sonra kendisi de aşağı atlamaya çalışan adama, çevredekiler ve itfaiye ekipleri atlamaması yönünde telkinde bulundu. İtfaiye ekipleri, balkondan atlamaya çalışan Onur Genç’in üzerine hortumla su sıkarak engellemeye çalıştı.

Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, yangını söndürdü. Onur Genç’i ekipler güçlükle kontrol altına aldı. Ekiplerin, ambulansa götürme isteğine direnen Genç’e, bina sakinleri de tepki gösterdi. Genç, annesinin de yardımıyla bir süre sonra ambulansa binmeye ikna edildi. Evdeki eşyaların bir bölümünün tamamen kullanılmaz hale geldiği belirlendi.

Brüksel’de 1 Nisan şakası ‘gerçek’ oldu: Polis tazyikli su ve gazla müdahale etti