Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin, bir ayağı yasa dışı yapıların içinde

Yayın tarihi: 25 Ocak 2023 Çarşamba 3:08 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2023 Çarşamba 3:08 pm

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, “Sayın Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin, bir ayağı her türlü yasa dışı örgüt, çete, mafya gibi yapıların içinde. Bunu herkes görüyor artık” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Haftalık Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Babacan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Herhalde artık herkes açık ve net görüyor ki; Sayın Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin, bir ayağı her türlü yasa dışı örgüt, çete, mafya gibi yapıların içinde. Bunu herkes görüyor artık. Bu kadar açık bir gerçek ortada durduğu halde, ortağının bütün bunlara sessiz kalması, göz yumması Sayın Erdoğan’ın da bu yanlışlara ortak olduğunu gösterir. Burada adım atması gereken birisi varsa o da Sayın Erdoğan’ın kendisidir. Çünkü ortağım diyor, yanında tutuyor. Türkiye’nin Yeni Yüzyılı Vizyon toplantısı yapıyor; bir yanına Bahçeli’yi, bir yanına Çiller’i alıyor, öbür tarafa Perinçek’i koyuyor. Cumhuriyetin birinci yüzyılında ne kadar kriz çıkarmış insan varsa, 28 Şubat’ı destekleyenleri alıyor yeni yüzyılı açıklıyor. Sayın Erdoğan’ın geldiği zihniyet de maalesef bu.”

Selçuk Bayraktar ile Ali Babacan arasında ‘dokunacağız’ tartışması