Akşener’den Erdoğan’ın ‘çocuk’ talimatına tepki!

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 12:10 am - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 12:10 am

İYİ Parti Lideri Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir vekili Mehmet Ali Çelebi’ye partisinin rozeti taktığı sırada ‘çocuk yapma talimatına’ tepki gösterdi. Akşener, “20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı” dedi.

Ergenekon kumpası mağduru İzmir vekili Mehmet Ali Çelebi, AKP üyesi oldu. Çelebi’nin rozetini de ‘Ergenekon’un savcısıyım’ diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Erdoğan, rozeti taktığı sırada Çelebi’ye ‘çocuk yapma talimatı’ verdi. Erdoğan, “Olmaz ya, bu işin kariyeri çocuk doğurmak. Sayıları artırmak lazım, Allah’tan isteyelim devam. Çocuk çok önemli. Bak PKK’nın 5 tane 10 tane 15 tane var” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’ın  o anlarını Twitter hesabından alıntılayarak tepki gösterdi. Akşener şunları dile getirdi:

“KADINLARI ÇOCUK DOĞURMAK OLAN SÜRTÜK ORGANİZMALARA GÖRENLERİN MİATLARI DOLDU”

“Yine hedefin ortasında ve nefretin öznesinde Türk kadını var. 20 yıla sığan birçok rezalete şahit olmuştuk ancak hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı. Bu açıklama sayın Erdoğan ve arkadaşlarının bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri kalmadığının ibretlik ispatıdır

Bu çirkin şuuraltı ve bu kirli zihniyet Türkiye’yi hak ettiği geleceğe taşıyamaz. Kadınları; tek fonksiyonu çocuk doğurmak olan sürtük organizmalar olarak görenlerin artık miatları doldu. Onlar isteseler de istemeseler de Türkiye Cumhuriyeti; 2’nci yüzyılında her alanda çalışan, üreten ve başaran kadınların omuzlarında yükselecek. Kimse merak etmesin, çok az kaldı!

Teğmen Çelebi’ye rozetini Erdoğan taktı