Online YouTube İndirici: Bilgisayarlar ve Akılllı Telefonlar için En İyi Çözüm

Yayın tarihi: 28 Eylül 2022 Çarşamba 2:08 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2022 Çarşamba 2:08 pm

Bilgisayarınızdan veya akıllı telefonunuzdan YouTube’da gezinirken bir videoyu internetiniz olmadığında izleyebilmek için indirmek isteyebilirsiniz. Neyse ki bu işlemi güvenilir bir YouTubeden video indirici ile gerçekleştirebilmeniz oldukça kolay. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olsa da ben en iyi online YouTube indiricisi olan Sneppea’yi seçtim. Gelin bu araç hakkında daha fazla şey öğrenelim ve YouTube’dan nasıl video indirdiğini anlatalım.

Adım 1. Sneppea: En İyi Ücretsiz Online YouTube Video İndirme Çözümü

Sneppea, herhangi bir platformdan veya tarayıcıdan ulaşabileceğiniz, ücretsiz bir web tabanlı online YouTube indirme hizmetidir. Sneppea’yi kullanarak bilgisayarlarınıza YouTube’dan bir kuruş bile ödemeden istediğiniz videoları ve müzikleri indirebilirsiniz. Sneppea online YouTube indirici, aynı zamanda oldukça kolay kullanılır ve kullanıcılara oldukça fazla sayıda özellik sunar.

Sneppea YouTube indiricinin sitesine girerek istediğiniz anahtar kelimeleri yazıp bir video aratabilirsiniz.
Bunun yanında bir YouTube videosunun URL’sini direkt olarak girerek de videoyu cihazınızın yerel depolamasına indirebilirsiniz.
Sneppea, aynı zamanda YouTube online video indir işlemini MP3 veya MP4 olarak yapabilmenize olanak sağlar.
Sneppea’den indirdiğiniz dosya için bir çözünürlük ve dosya kalitesi bile seçebilmeniz mümkün.
Düşündüğünüz üzere Sneppea YouTube video indirici tamamen ücretsiz ve reklamsız. Üstüne de kullanabilmek için hesap açmanız gerekmiyor.

Adım 2. Sneppea Kullanarak Nasıl YouTube’dan Video ve Müzik İndirilir?

Sneppea YouTube çevrim içi indiricinin önemli özelliklerini öğrendiğinize göre hemen nasıl kullanabileceğinizi anlatmaya geçebiliriz.

Adım 1: YouTube video linkini bulun (isteğe bağlı)

Yukarıda belirttiğimiz gibi, istediğiniz videoyu Sneppea’nin arayüzünden direkt olarak aratabilirsiniz. Ama isterseniz önce YouTube’un internet sitesinden veya uygulamasına girebilirsiniz. Sonra ise istediğiniz videoyu açıp URL’sini kopyalamalısınız. YouTube uygulamasını kullanıyorsanız linki kopyalamak için “Paylaş” butonuna tıklayabilirsiniz.

Adım 2: Videoyu Sneppea’ye yükleyin

Videonun linkini hâlihazırda kopyaladıysanız Sneppea’nin internet sitesine girip direkt arama kısmına yapıştırabilirsiniz. Buna ek olarak Sneppea’den herhangi bir videoyu bulmak için arama yerine istediğiniz anahtar kelimeleri de girebilirsiniz.

Adım 3: YouTube online indir işlemini gerçekleştirin

İstediğiniz YouTube videosunu bulmanızın ardından sadece kapak fotoğrafına tıklayarak Sneppea’ye yükleyebilirsiniz. YouTube müzik dönüştürücü uygulama videoyu algılayacak ve MP3 veya MP4 olarak indirme seçeneği sunacaktır (farklı boyutlarda ve çözünürlüklerde).

İstediğiniz formatı ve kaliteyi seçip “İndir” butonuna tıklayarak YouTube online indirici videonuzu kaydederken arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz.

İşte bu kadar! Bu yöntemle Sneppea çevrim içi YouTube indirici hizmetini istediğiniz kadar kullanabilir, favori videolarınızı platform ne olursa olsun bedavaya indirebilirsiniz.