Gelecek Partisi: Gidecek olan doktorlarımız olmayacak!

Yayın tarihi: 10 Mart 2022 Perşembe 10:38 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 10:38 pm

Yurt dışına giden doktorları hedef alarak “Gidiyorlarsa gitsinler” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine Gelecek Partisi videolu bir paylaşımla karşılık verdi. Gelecek Partisi paylaştığı videoda “Birilerinin gideceği doğru ama bu giden doktorlarımız olmayacak” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doktorların yurt dışına gitme isteği ve az maaş aldıkları hakkındaki şikayetleri hakkında, “Açık konuşuyorum, açık konuşmayı severim. Varsın gidiyorlarsa gitsinler. Bizler de üniversiteleri yeni, bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam ederiz, buralarda onlarla devam ederiz. Gerekirse yurt dışından ülkemize dönmek isteyenleri süratle davet ederiz. Buralar boş kalmaz merak etmeyin. Doktorluk gibi bir aziz mesleği oraya onu dayamak herhalde pek de insani değildir” ifadelerini kullanmıştı.

Gelecek Partisi, resmi Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda Erdoğan’ın hedef aldığı sağlık çalışanlarına yer verdi. Gelecek Partisi’nin paylaştığı videoda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Erdoğan da yer aldı.

Paylaşılan videoda Erdoğan’ın pandeminin başında sarf ettiği, “Sağlıkçılarımızın verdikleri mücadele her türlü alkışın üzerindedir” ifadeleri yer alırken daha sonra ise Erdoğan’ın doktorları hedef aldığı sözler kullanıldı.

Gelecek Partisi’nin paylaştığı videoda “Birilerinin gideceği doğru ama bu giden doktorlarımız olmayacak” ifadelerinin yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

Ümit Özdağ: Erdoğan yakın zamanda Davutoğlu’nu tehdit etti