Depo rafında ikinci el neden tercih edilmelidir?

Yayın tarihi: 28 Aralık 2021 Salı 2:03 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı 2:03 pm

Depo ve iş yerlerinde istifleme, depo düzenini sağlama, sipariş ve sayım işlemlerini kolaylaştırmak depo rafı ile mümkündür. Kullanacağınız alana göre tasarlanabilen ve kurulumu yapılabilen depo raf sistemlerinde ekonomik olduğu için genellikle ikinci el depo rafları tercih edilir. Peki, depo rafında ikinci el neden tercih edilir? Depo rafında ikinci el tercih etmenin avantajları nelerdir? Ayrıntılar haberimizde…

Depo rafında ikinci el neden tercih edilmelidir?

Dayanıklı olan ikinci el depo raf sistemi maliyeti düşürerek uzun süreli kullanım sağlar. Bulunduğu ortamın düzenini sağlayarak çalışma ortamının verimli olmasını sağlayan ikinci el depo rafları ile maksimum alandan faydalanılır.

Depo rafının ikinci el olması sizi maliyetlerden % 100 kurtaracağı için en büyük tercih sebebidir. Özellikle çelik olan raflar sağlamlık açısından daha çok tercih edilmektedir. Çok maliyetli olan bu çelik depo raflardan ikinci el alarak daha hesaplı bir tercih yapmış olursunuz. Yani en iyi malzemeyle deponuza en ucuz şekilde düzen ve kolaylık sağlayabilirsiniz. Depo rafında neden ikinci el tercih edilmelidir diyenler için bir diğer neden de kullanım alanının çok geniş olmasıdır.

Eğer deponuz için her zaman düşük maliyet arıyorsanız, sizin için Türkiye’nin en büyük depo rafı gamına sahip ZMF RAF en ideal seçenektir. Deponuzun durumuna göre en iyi şekilde tasarlanan depo rafları ile siz de ZMF RAF’ın ekonomik seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Depo rafında ikinci el tercih etmenin avantajları nelerdir?

Son zamanlarda çelik ve demirde yaşanan fiyat artışlarından dolayı depo raflarında ikinci el depo rafları daha çok tercih edilmeye başlandı. Zaman olarak da ikici el depo rafları markanızı avantajlı kılar. Çünkü ikinci el depo rafları bakımları yapılmış hazır bir şekilde bulunabilirler. Kısa sürede depolarınızı dizayn edebilirsiniz.

Ayrıca sunmuş olduğu uygun fiyat avantajı da depo rafında ikinci eli tercih etmenizi sağlar. Hangi sektörde çalışıyorsanız ve ne tür ürün istifliyorsanız ona göre tercih edebileceğiniz ikinci el depo raf sisteminde ürünlerin dayanıklısını ve kalitelisini bulmak çok önemli bir konudur. Sağlam bir ikinci el raf almadığınız sürece daha çok zarara uğrayabilirsiniz. Bunun referansları iyi olan ve söz sahibi markalardan olan ZMF RAF’ı tercih etmelisiniz.

Depo raflarının; ağır yük depo rafı, dar koridor depo rafı, sırt sırta depo rafı, içine girilebilir depo rafı, katlı platform depo rafı, soğuk hava depo rafı v.b. gibi çeşitleri vardır.
Depo rafında ikinci el tercih etmenin avantajlarından bir diğeri de; eğer yıpranma payı az olan bir raf aldıysanız onu elinizden tekrar çıkarıp satabilirsiniz. Cebinize daha uygun olması yönünden ikinci el depo raf sistemi satın almanız sizin için daha uygun olacaktır. Bunun için ZMF RAF’tan mutlaka bir fiyat teklifi alınız.