Okullar ringe dönüştü: Sultangazi’de öğrenci kavgaları!

Yayın tarihi: 12 Aralık 2021 Pazar 11:30 am - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 11:07 am

Sultangazi’de öğrenciler arasında yaşanan üç ayrı kavga çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Öğrencilerin kavga etmesi bir yana, izleyenlerin kavga eden öğrencilere adeta ringte dövüş izler gibi ‘hadi saldır’ diyerek tezahürat yapması tepki çekti.

Esentepe Mahallesi’nde sokak arasında tartışan kız öğrenciler, daha sonra bir parka giderek kavga etti. Kızların saç saça kavga ettikleri ve birbirlerine yumruk attıkları anlar, arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüyü çeken erkek arkadaşlarının kavgayı ayırmak yerine “Hadi saldır” demesi de dikkat çekti.

OKUL ÇIKIŞI TARTIŞTIKLARI ARKADAŞINA SALDIRDILAR

Bir başka görüntü ise Gazi Mahallesi’nde bulunan Nuri Pakdil Anadolu Lisesi önünde kaydedildi. Görüntülerde okul çıkışı tartışan öğrencilerin, daha sonra bir arkadaşlarına saldırdıkları anlar yer aldı.

GECEKONDUNUN ÇATISINA ÇIKIP KAVGAYI İZLEDİLER

İsmetpaşa Mahallesi’nde de sokak ortasında iki öğrenci arasında kavga yaşandı. Kavga eden iki öğrenciyi, arkadaşlarının film seyreder gibi seyrettiği, bazı öğrencilerin de bir gecekondunun çatısına çıkarak kavgayı izledikleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Liseli kız öğrenciler bıçaklarla birbirine girdi