Sergen Yalçın’ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı! Süper Lig’in şampiyonu, gönlünü 22 yaşındaki Ukraynalıya kaptırdı

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 1:19 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 1:19 pm

Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Sergen Yalçın, gönlünü 22 yaşındaki Ukraynalı manken Lisaveti Karibskaya’ya kaptırdığı ortaya çıktı.

Lisaveti Karibskaya’nın şampiyonluk gecesinde döktüğü sevinç gözyaşları ve paylaşımları aşkı açığa çıkardı. Sergen Yalçın’ın 22 yaşındaki model sevgilisi Lisaveti Karibskaya’ya ‘Instagram’ yasağı koyduğu da o gece ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı.

Sergen Yalçın’ın, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş’ın maçlarını yakından takip eden Ukraynalı güzelin, seyirciye kapalı olan birçok maçı Sergen kontenjanından yararlanarak stadyumda izlediği de ortaya çıktı.

Şampiyonluk yolunda adının aşk söylentilerine karışmasını istemeyen Sergen Yalçın, sevgilisinin sosyal medya hesaplarını da kapatmasını istedi. Kendisi de Instagram sayfasını kapatıp önceki gün tekrar açan Sergen Yalçın’ın şimdilerde Karibskaya ile tatil planları yaptığı öğrenildi.

SIK SIK KULÜP BİNASINA GELDİ

48 yaşındaki Sergen Yalçın’la aşkını tüm Beşiktaş’lı futbolcuların da bildiği Ukraynalı güzelin, kulüp binasına da sık sık gittiği öğrenildi. Bu arada önceki günkü şampiyonluk maçını Antalya’da bir otelde izleyen Lisaveti Karibskaya’nın heyecanlı anları dikkatlerden kaçmadı. Ukranyalı güzelin mutluluk gözyaşları döktüğü şampiyonluk kutlamasını bir yakın arkadaşı sosyal medyada paylaştı.

Arkadaşının “Tebrikler Sergen. Artık Instagram’da olmayan kız” notu düşmesi ise Sergen’in sevgilisine yasak koyduğunun kanıtıydı. Lisaveti Karibskaya, Beşiktaş-Göztepe maçını Antalya’da bir otelde izledi. Ukraynalı güzel, maçın bitmesiyle birlikte gözyaşlarını tutamadı.