Atletico Madrid ve Inter de çekildi

Yayın tarihi: 21 Nisan 2021 Çarşamba 1:14 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2021 Çarşamba 1:23 pm

İngiliz kulüplerinin ardından İspanya’nın Atletico Madrid ve İtalya’nın Inter kulüpleri de Avrupa Süper Ligi’ne katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

İngiltere Premier League kulüpleri Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea Tottenham, Avrupa Süper Ligi’nden çekildiğini açıkladı.

İspanya’nın Atletico Madrid ve İtalya’nın Inter kulüpleri de Avrupa Süper Ligi’ne katılmama kararı aldıklarını duyurdu.

ARSENAL ÖZÜR DİLEDİ

Arsenal Kulübü internet sitesinden yaptığı açıklamada taraftarından özür diledi. Kırmızı-beyazlıların yayınladığı metinde “Sizlere ve futbol camiasına kulak verdik. Bir hata ettik, bunun için özür diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Avrupa Süper Ligi projesi başta İngiltere olmak üzere, taraftarların tepkisine neden olmuştu. Chelsea ile Brighton arasında oynanan maç öncesi Chelsea taraftarları protesto gösterileri yaparken, takım otobüsünün stada girişini engellemişti.

4 KULÜP KALDI

Avrupa basınında çıkan haberlere göre; Barcelona, Atletico Madrid ve Milan da Avrupa Süper Ligi’ne katılmaktan vazgeçti. Öte yandan Avrupa Süper Ligi’ne katılımları resmi olarak süren ekipler Real Madrid, Barcelona, Juventus ve Milan.

Avrupa Süper Lig’i başlamadan bitti