Erdoğan, Giresun’a gidiyor: Vatandaşlarımızın süratle dertlerine derman olduk

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2020 Cuma 3:20 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2020 Cuma 3:23 pm

22 Ağustos’ta sel felaketinin yaşandığı Giresun’a gideceğini açıklayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan “Görüldüğü gibi bakanlarımız, milletvekillerimiz hepsi Giresun’da ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar, göstermeye de devam edecekler, devam edeceğiz çünkü biz sizler için varız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 gün önce sel felaketinin yaşandığı Giresun’a gideceğini açıkladı.

Bakanların bölgede olduğunu hatırlatan Erdoğan “Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun’da olacağım. Görüldüğü gibi bakanlarımız, milletvekillerimiz hepsi Giresun’da ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar, göstermeye de devam edecekler, devam edeceğiz çünkü biz sizler için varız. Biz nasıl bütün depremlerde vatandaşlarımızın yanında olduysak, süratle onların dertlerine derman olduysak aynı şekilde Giresun’da da bütün ilçelerimizde, köylerimizde Giresunlu hemşehrilerimiz, kardeşlerimizle beraber olacağız. Bundan hiç endişeniz olmasın” ifadelerin kullandı.

Yine Nurettin Canikli çıktı: Giresun’da sel felaketinde yıkılan köprünün ödeneği bakın nereye gitmiş!

DERELİ’DE HAFRİYAT KALDIRILIYOR

Giresun’un Dereli ilçesinde selin sürüklediği hafriyatın kaldırılması çalışmalarında sona gelindi.

Akkaya Deresi’nin 22 Ağustos’ta taşması sonucu ilçe merkezine sürüklenen toprak, kum ve kaya parçalarının kaldırılması işleminin büyük bölümü, Giresun’un yanı sıra çevre illerden gönderilen iş makineleri yardımıyla sürüyor.

CHP’den dikkat çeken ‘Giresun’ raporu: Facia bir kez daha bağırarak geldi