Bahçeli’nin tehdidine CHP’den yanıt: Çürük arıyorsan aynaya bakacaksın

Yayın tarihi: 1 Ekim 2024 Salı 6:23 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2024 Salı 6:24 pm

Haber: tele1.com.tr

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel için, “İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür” diyen ve “Ayağınızı denk alın” diyerek tehditler savuran MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Sinan Ateş davasına katılması nedeniyle CHP Genel Başkanının mahkeme kapılarında, bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi, batık gemileri gibi siyasi ahlaksızlığın meçhul sahillerine düşe kalka sürüklenmesi tek kelimeyle yüzsüzlüktür” diyerek hedef aldı, ardından “Özgür Özel sana diyorum; iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür, bastığın yaş tahta, bindiğin patlak lastikli dolmuş, tutsağı olduğun tezvirat cambazlığı seni hiçbir yere götürmeyecektir” dedi.

TEHDİTLERİ SIRALADI

Bahçeli aynı zamanda, “Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız” ve “Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız” sözleriyle de tehditler savurdu.

CHP’DEN YANIT

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Bahçeli’nin konuşmasına tepki gösterdi.

Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Türk siyaset tarihine AKP iktidarının ‘Koltuk değneği’, ‘Payandası’ ve ‘Küçük ortağı’ olarak geçen şahıs yine tehditler savurmuş. Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın. Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz. Her yerinizden lümpenlik akıyor ama siyaseti bu üsluptan da bu anlayıştan da kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’den CHP ve gazetecilere tehdit gibi sözler

Kaynak: HABER MERKEZİ