İstanbul’da oto galeriye silahlı saldırı!

Yayın tarihi: 1 Ekim 2024 Salı 2:52 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2024 Salı 2:52 pm

İstanbul’da bir oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Caddesi’nde iddiaya göre; otomobille Tıbbi Görüntüleme Merkezi girişinde bulunan olay yerine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler uzun namlulu silahlarla oto galeriye ateş açtı. Silahlı saldırıda oto galerinin kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Galerinin camları ve dışarıda park halinde bulunan bir otomobilde maddi hasar meydana geldi. Saldırganlar geldikleri otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri oto galeride inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde kurşunlardan 2’sinin park halindeki araca isabet ettiği tespit edildi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Toplam 8 kurşun izi tespit edilen saldırıda polis ekipleri iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri otomobille olay yerinden kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İsrail’in saldırısı sonrası ülkeden kaçan yüzerce Lübnanlı Türkiye’ye geldi

Kaynak: DHA