Fransa basını Zaha’yı yerden yere vurdu

Yayın tarihi: 30 Eylül 2024 Pazartesi 1:04 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2024 Pazartesi 1:04 pm

Yaz transfer döneminde Galatasaray’dan Fransa ekibi Lyon’a kiralık olarak giden Wilfried Zaha Toulouse maçındaki performansıyla ve tavırlarıyla hem taraftarların hem de Fransa basınının ağır eleştirilerine maruz kaldı.

Galatasaray’ın 3 milyon euro bedelle Lyon’a kiraladığı Wilfried Zaha’nın Fransa macerası pek de iyi başlamadı. Ligue 1’in 6. haftasında dün oynanan Toulouse-Lyon maçında ilk kez ilk 11’de sahaya çıkan Wilfried Zaha, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

FRANSIZ BASINI YERDEN YERE VURDU

Fransız basını, Zaha’nın Toulouse maçındaki performansını manşetlerine taşıdı. L’Equipe, Zaha’ya 10 üzerinden 2 puan vererek oyuncuyu sahanın en kötüsü seçti. Footmercato ise “Wilfried Zaha herkesi sinirlendirdi” başlığını attığı ve oyuncunun maç içindeki umursamaz tavırlarına dikkat çekti.

Footmercato, Zaha’ya 10 üzerinden 1.5 puan verirken, yıldız ismin top kayıplarına vurgu yaptı. Zaha’nın ruh halinin endişe verici olduğunu belirten Footmercato, oyuncunun sosyal medyadaki sinir bozucu tavırları nedeniyle hedef gösterildiğinin altını çizdi.

Jeunesfooteux adlı site ise Lyon’un şimdiden Zaha ile ayrılık planları yaptığını yazdı. Aynı sitede Zaha’nın tavırlarının “iğrenç” olduğu belirtilirken, 53’te oyundan alınan oyuncunun kötü performansına rağmen saha kenarına gelirken şikayet etmeye cesaret ettiğinin altı çizildi.

Zaha’dan Okan Buruk’u kızdıracak paylaşım!

Kaynak: TELE1