Eski İtalyan futbolcu Andrea Capone otel odasında ölü bulundu

Yayın tarihi: 30 Eylül 2024 Pazartesi 11:49 am - Güncelleme: 30 Eylül 2024 Pazartesi 12:01 pm

Eski futbolcu Andrea Capone otel odasında ölü bulundu. Capone’nin kazara düşme sonucu kafasına aldığı darbeler yüzünden hayatını kaybettiği belirtildi.

Eski Serie A yıldızı Andrea Capone, 43 yaşında hayatını kaybetti. Capone, kaldığı beş yıldızlı Palazzo Tirso Oteli’nde cansız halde bulundu. İtalya’dan gelen haberlere göre, Capone otel odasında kazara düşme sonucu kafasına aldığı darbeler yüzünden hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz cumartesi günü bir vaftiz törenine katılan eski yıldız futbolcunun arabasının anahtarlarını bulamadığı için beş yıldızlı Palazzo Tirso otelinde bir oda tuttuğu ifade edildi. Capone’nin geceyi iki katlı süitte yalnız geçirdiği öğrenildi. Polis otelin kamera görüntülerini inceleme altına aldı.

CAGLİARİ’DEN AÇIKLAMA

Cagliari Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonelliği, özverisi ve tutkusuyla her zaman tanınan bir çocuk” denildi.

2010’DA FUTBOLU BIRAKMIŞTI

Capone, İtalya ekibi Cagliari’de efsane Gianfranco Zola’nın ikonik 10 numaralı formasını giydi. Eski orta saha oyuncusu, Cagliari Calcio’nun altyapı takımından geliyor. Capone burada büyük bir yetenek olarak futbola başladı ve 2000’den 2007’ye kadar Serie A kulübünde forma giydi. Toplamda 123 maç oynadı ve 12 gol 7 asistlik bir performans gösterdi. 2007’den itibaren İtalya’daki birkaç küçük kulübün formasını giyen Capone, 2010 yılında profesyonel kariyerine son verdi.

Eski milli basketbolcu Asım Pars evinde ölü bulundu

Kaynak: HABER MERKEZİ