Önce darp edip silahla yaraladılar, sonra hastane önüne bıraktılar! 4 gözaltı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 3:16 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2024 Cuma 3:16 pm

İzmir’de önce darp edilip ardından silahla yaralanan 20 yaşındaki M.Y.U., kendisine saldıranlar tarafından hastane önüne bırakıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İzmir’de tabancayla omuz, göz ve boyun bölgesinden yaralanan M.Y.U., 23 Eylül’de Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nin önüne bırakıldı. M.Y.U.’nun ayrıca darp edildiği anlaşıldı. Polis, tedaviye alınan M.Y.U.’nun ifadesine başvurdu. M.Y.U.’nun husumetli oldukları 21 yaşındaki B.A. 21 yaşındaki, K.D. 22 yaşındaki N.B.K. ve 22 yaşındaki H.V. tarafından Buca’da ormana götürülüp, darp edildiği, tabancayla omuz, göz ve boynundan yaralandıktan sonra motosikletle hastane önüne getirilip, bırakıldığı belirlendi.

M.Y.U.’nun bırakıldığı o anlar, hastanenin güvenlik kameralarına da yansıdı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 şüpheliyi düzenledikleri operasyonla yakaladı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.D., N.B.K. ve H.V. tutuklandı. Diğer şüpheli B.A.’nın ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

AKP’li belediye başkan yardımcısı müzik açan vatandaşı darp etti iddiası!

Kaynak: DHA