Ahmet Çakar’dan Serhat Akın’a: Beni vuran yakalanmadı ama seninkiler yakalanacak

Yayın tarihi: 27 Eylül 2024 Cuma 9:35 am - Güncelleme: 27 Eylül 2024 Cuma 9:41 am

Haber: tele1.com.tr

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın hakkında geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kendisinin de geçmişte vurulduğunu anımsatan Çakar, “Beni vuran ve vurduran yakalanmadı ama rahat ol seninkiler yakalanacak” dedi.

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, yayını sonrası Beykoz’da silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın hakkında paylaşımda bulundu.

Ahmet Çakar paylaşımında, “Geçmiş olsun serhat kardeşim. Sakın sinme sakın korkma sakın geri adım atma. Polise düşen görev tetikçileri bulmak ama asıl olan azmettiricidir” ifadelerine yer verdi.

Serhat Akın’a silahlı saldırı!

Çakar paylaşımının devamında da “20 sene önce ben de belimden ve karnımda beş tane yemiştim beni vuran ve vurduran yakalanmadı ama rahat ol seninkiler yakalanacak” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Çakar kaçak bahis reklamlarını işaret etti, çalıştığı kurumlardan istifa etti

Serhat Akın’a silahlı saldırıya tepki yağdı!

Kaynak: HABER MERKEZİ