Berdan Mardini: Çocukların sünnet derisine talibim

Yayın tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 2:26 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2024 Çarşamba 2:26 pm

Türkücü Berdan Mardini, katıldığı bir sünnet düğününde, “Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim” dedi. Mardini’nin bu açıklaması, akıllara geçen yıl gençleşmek için sünnet derisinden cilt yaptırdığını açıklayan şarkıcı Selen Görgüzel’i getirdi.

Genç kalmak için sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıklayan şarkıcı Selen Görgüzel’in ardından türkücü Berdan Mardini de benzer bir çıkışla gündeme geldi.

Bahçelievler’deki bir sünnet düğününde sahne alan Berdan Mardini, “Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim” dedi. Türkücü sünnet derisinden elde edilen alloblast kök hücre ile gençleşildiğini söyledi.

Bu sözler, sünnet derisiyle cilt bakımı yaptırdığını açıklayan Selen Görzüzel’i akılla getirdi. Sosyal medyada “Selen çok kıskanacak”, “Bu Selen Görgüzel’in cilt bakım rutini” şeklinde yorumlar yapıldı.

“ANLATSAM İNANMAZSINIZ”

Geçen yıl Nişantaşı’nda özel bir klinikte çocukların sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Selen Görgüzel şöyle konuşmuştu:

“Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış.”

Berdan Mardini: Sürekli kokonat yemekten cırcır oldum

Türkücü Berdan Mardini, katıldığı bir sünnet düğününde, "Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim" dedi. Mardini'nin bu açıklaması, akıllara geçen yıl gençleşmek için sünnet derisinden cilt yaptırdığını açıklayan şarkıcı Selen Görgüzel'i getirdi.

Kaynak: Sözcü