Batshuayi’den Fenerbahçe’ye gözdağı: Gol atmak ve kazanmak için gideceğim

Yayın tarihi: 18 Eylül 2024 Çarşamba 10:07 am - Güncelleme: 18 Eylül 2024 Çarşamba 10:07 am

Galatasaray’da forma giyen Michy Batshuayi, eski takımına karşı oynayacağı derbi öncesinde açıklama yaptı. Belçikalı golcü, “Fenerbahçe’ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim” dedi.

Galatasaray’ın sezon başında Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, yeni takımında gollerine devam ediyor. Belçikalı golcü son olarak, Süper Lig’de Gaziantep FK’ye karşı oynadıkları maçta fileleri sarstı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Bahtshuayi, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklama yaptı.

“FENERBAHÇE’YE GOL ATMAK VE KAZANMAK İÇİN ORAYA GİDECEĞİM”

Batshuayi’nin açıklaması şöyle:

“İyi maç oynadık. Fenerbahçe derbisi öncesinde güven kazandık. Üç tane büyük forvet var, hepimiz Galatasaray’a katkı vermek için buradayız. Hep beraber uyum yakaladık. Galatasaray’ı zaferlere taşımamız gerekiyor. Fenerbahçe maçına gitmek benim için özel durum. Fenerbahçe’ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim.”

Osimhen’den Icardi ve Batshuayi için flaş sözler: O bu oyunun efsanesi!

Galatasaray'da forma giyen Michy Batshuayi eski takımına karşı oynayacağı derbi öncesinde açıklama yaptı. Belçikalı golcü, "Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim" dedi.

 

Kaynak: BeIN Sports